Pyyntituoreita täplärapuja suoraan ravustajalta edulliseen päivän hintaan

Rapujen myyntihinnat 2022

Ravustuskausi alkaa 21.7. klo 12 ja päättyy 31.10. Rapuja on myytävänä koko kauden ajan. Toimitus rapuerien suuruudesta riippuen tarvittaessa koko Suomen alueella. Ravut toimitetaan viileisiin styrox-laatikoihin väljästi pakattuina kalastajan satamasta suoraan asiakkaalle. Toimitustavasta (nouto tai asiakkaalle toimitus) sovitaan erikseen, mutta lähtökohtana on, että rapuja ei toimiteta Matkahuollon tai muiden kuljetuspalveluiden kautta. Tämä siksi, että rapujen asiallisen ja rapuja kunnioittavan käsittelyn tulee jatkua pyyntitapahtumasta aina rapuillallisen nauttimiseen saakka. 

Myyntihinnat määräytyvät ravun koon mukaan:

10-11 cm 1,20 € / kpl
11-12 cm 2,50 € / kpl
12-14 cm 3,80 € / kpl
yli 14 cm 5,00 € / kpl

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintamuutokseen, sillä hinnat saattavat vaihdella kauden edetessä. Päivän hinta kannattaa käydä tarkistamassa sivuilta ennen tilausta.

Tilaa ravut vaikka heti!

Soita tai laita tilaus sähköpostilla Markolle. Sähköpostiviestissä kerro haluamasi rapukoko ja kappalemäärä sekä päivä ja toimitustapa. Muistathan laittaa myös omat yhteystietosi, sillä Marko ottaa yhteyttä sinuun ja vahvistaa tilauksesi ennen tilatun rapumäärän varaamista. Muistathan, että ravut voit tilata päivän hintaan myös hyvissä ajoin etukäteen ja toimitus tehdään haluamanasi aikana.

Marko Rahikainen
kaupallinen kalastaja

050 528 9906
rapujakaloja@gmail.com